Numerologi Prognos

Året 2019

Året 2019 är det år då kommunikation är i fokus

Året 2019 är det år då kommunikationen verkligen kommer att vara i fokus.
Det här året kommer vi att prata mer med varandra, umgås och ha det trevligt. Vissa samtal blir vi tvungna att ta och det beror på att vi behöver inse att för att leva tillsammans behöver vi komma överens och acceptera varandra som vi är. Vi kan faktiskt tycka olika och ändå vara vänner. Det är det stora målet som nästa år innebär för oss att ta itu med.

Vad innebär månaderna under året?

Januari handlar om arbete och här gäller det att effektivt ta itu med det som behöver göras och skapa en struktur att bygga en stadig grund på. Det ska vara praktiskt att jobba. Din fysiska kropp kan också må bra av att röra på sig.

Februari innebär förändringar på något plan. Det kan handla om lek eller äventyr. Resor är troliga och under den här månaden är det inte lämpligt att ta viktiga beslut eller hålla stenhårt på kontroll, bra att veta om du har ett kontrollbehov.

Mars går i familjens och hemmets tecken. Gör något nytt hemma t ex möblera eller tapetsera om, skaffa nya gardiner. Umgås med familjen.

April handlar om att hitta din väg. Kanske har dina uppfattningar och normer rubbats och du behöver se över dem? Då är den här månaden bra till att undersöka dem. Se till att få egen tid, kanske en hälso- eller vilosemester där du kan fundera ut hur du ska hitta din grund att stå på i livet.

Maj innebär att vi ska ta vårt ansvar och tjäna vårt uppehälle. Du klarar säkert av det om du anstränger dig och belönas med mer än du förväntat dig. Undvik att gå in i gräl för det kan förstöra mer än du tror.

Juni är det dags att avsluta sådant som är klart. Det kan gälla ett projekt, ett jobb men också vänner och förhållanden. Månaden är också bra för att röja hemma, i garderober och förråd.

Juli finns det plats för nytt, om du passade på att göra plats förra månaden. Det handlar om nystarter den här månaden och det kan gälla allt från projekt, vänskaps- och kärleksförhållanden. Viktigt att betona under juli månad är oberoende. Se till att du styr själv över ditt liv så mycket som du bara kan.

Augusti kan du bli testad på något sätt. Månaden handlar mycket om utmaningar och du kan behöva ta snabba beslut. Lyssna på ditt inre när det gäller för du vet innerst inne vad som är rätt för dig om du bara lyssnar. Klarar du den stress som du kan utsättas för nu kan du få stora belöningar.

September är den månad då du kan åka på en resa, även om den kanske inte blir så lång eller till en så exotisk plats. Viktigt är att du ser till att du själv kommer till uttryck den här månaden, muntligt, skriftligt eller på annat sätt. Gör dig hörd och lyssna till dina drömmar.

Oktober är en arbetsmånad och här gäller det att vara effektiv. Är det något moment som inte är praktiskt, gör det mer praktiskt så att arbetet ska flyta på bättre. Ta också hand om din fysiska kropp på bästa sätt, se till att den får röra på sig.

November är lämplig för att fokusera på det som är roligt. Lek, äventyr, resor, utforska nya intressen är olika tips som är passande nu. Vad du bör undvika är att ta viktiga beslut för du är inte så noggrann som du borde vara för att göra det nu.

December avslutar det här speciella året med att ha familjen som tema. Nu passar det bra att umgås och göra saker tillsammans med familjen. Kanske förändrar ni något i hemmet tillsammans och gör det ännu mer praktiskt och trivsamt.

Det här är en generell beskrivning av 2019 och de som gäller för alla, över hela Jorden.

Vad innebär 2019 för dig personligen?

Beställ ditt eget numeroskop för 2019 för endast 500 kr.

För att ställa ditt numeroskop för 2019 behöver jag veta när du är född: år + månad + dag.

Välkommen att beställa ditt eget numeroskop för 2019.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på instagram: @lifecoachlena

Recommended Articles

Follow Me!