Augusti 2015 är det en dubbelåtta och den 8 augusti en trippelåtta.

Num8button250Hur hänger det ihop? Jo, numerologiskt är augusti månad 8, summera årets siffror (2+0+1+5) och du får en 8 till, en dubbelåtta. Den åttonde augusti blir det en trippel-åtta.

Inom Numerologin står åttan för balans och överflöd, men inte utan ansträngning. När åttan är närvarande är vi målmedvetna, vi strävar efter förverkligande och balans i livet. Balans bör vi ha på många olika plan: mellan arbete och vila, mellan själ och kropp, mellan andlig och fysisk aktivitet mm. Det bör också finnas en balans mellan orsak och verkan så ju mer du gör desto mer händer och tvärt om. Är du rädd för din eller andras styrkor kan du, när åttan är närvarande, få hjälp att hitta en balans mellan styrka och svaghet.

Num8funk250Du kan känna ett behov av att vara energisk, ta ansvar och effektivt se över det materiella och ekonomiska i ditt liv. Det är bra men se till att det inte går till överdrift, glöm inte andra områden i ditt liv. På grund av den energi som finns runt åttan blir vi lätt stressade och kan överreagera vilket är bra att ha i åtanke, speciellt vid bilkörning. Den fysiska hälsan är det också bra att vara uppmärksam på. Då det är en energisk energi är det bra att du tar dig tid att vila, se på filmer och lyssna på musik som gör dig glad.

Hela månaden augusti kommer energin från en dubbelåtta är alltid märkbar och den 8 augusti blir det tre åttor. Summerar man de tre åttorna blir summan 24/6. Det ger en känsla av att den här trippel-åtta-dagen är förknippad med social medvetenhet och familjen, kreativitet och rättvisa.

 

Övrigt som är sammanknippat med siffran åtta:

FärgerNum8250: djupt violett och vitt.
Former: åttahörning, två klot på varandra, evighetssymbolen (en liggande åtta)
Element: jord
Chakra: själens stjärna (ca en dm ovanför hjässans kronchakra)
Planet: Saturnus
Tarotkort: nr 8 – Adjustment/Justice/Rättvisan eller Strength/Styrkan beroende på tarotlek.

Är du nyfiken på dina egna siffror?
Beställ ett Numeroskop. Du hittar dem här

 

Du hittar mig på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: Inner Source
Du når mig på lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Tagged with →  
Share →
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.