Numerologisk prognos för 2013

En numerologisk prognos är baserat på årtalet och månadens tal

 

NumerologiPrognoser är generella och övergripande men med hjälp av din Livsväg kan du få mer tips om vad som kan hända rent generellt 2013.

Beställ en detaljerad prognos som gäller enbart för dig

 

Här kan du räkna ut din Livsväg.

 

Prognos 2013

 

Nr1
Livsväg 1

Det här kan bli ett utmanande år, speciellt om du försöker få din vilja igenom i allt. Var gärna individuell men också flexibel när det behövs. Räkna med missförstånd.

 

 

Nr2
Livsväg 2

För det mesta går det rätt bra. Dyker det upp problem så dyker ofta hjälpen upp också så det finns ingen anledning att oroa sig. Känner du dig själv och vet vad du går för är året helt ok. Samarbete är lämpligt i år och fungerar bra.

 

 

Nr3
Livsväg 3

Ett år då det mesta flyter på riktigt bra. Det bör inte dyka upp några problem alls. Om det skulle göra det är det bara något som går enkelt att lösa. Kanske åker du på en resa? Du bör i alla fall få det rätt trevligt med olika typer av nöjen. Din ekonomi bör bli bättre.

 

 

Nr4
Livsväg 4

Ganska smidigt år men du får räkna med arbete och bygga för framtiden. Ekonomin bör inte skapa några problem. Försök tänka och agera praktiskt inom de flesta områden så går det bäst.

 

 

Nr5
Livsväg 5

Ett år kantat av förändringar. Flera alternativ dyker upp och vad ska du välja? Se över alla alternativ för att undvika krockar och missförstånd och är du förberedd på förändringar kan du förändra dem till din fördel, en del i alla fall. Nya intressen är vanligt nu och räkna med förändringar även inom privata förhållanden.

 

Nr6
Livsväg 6

Ska det bli framgång för dig i år? Det ser onekligen så ut. Det blir förändringar men de flesta är positiva. Du kan bygga om hemma, gifta dig, bli sambo, ett barn kan flytta hemifrån. Hjälp gärna andra om du kan. Troligt är att någon eller några som har det känslomässigt jobbigt kan behöva stöd.

 

 

Nr7
Livsväg 7

Det behöver inte men kan bli problem med olika saker i år. Troligt är i alla fall att det blir trögt och känns tungrott. Se över din hälsa, kanske behöver du ta det lugnare i år och vila. Ska det förhandlas om något eller skrivas kontrakt? Var mycket noga, ta gärna juridisk hjälp för ditt sinne för detaljer är inte på topp.

 

Nr8
Livsväg 8

Rätt bra år med enstaka problem som bör kunna lösas ganska lätt. Året innebär ansvar och arbete. Beroende på hur du tagit hand om arbete och privatliv tidigare får du nu resultatet. Du får betalt efter ansträngning. Kanske ett arv eller befordran? Hjälp de som kommer och ber om hjälp, om du kan.

 

 

Nr9
Livsväg 9

Snabba förändringar kan du förvänta dig det här året. Många saker slutförs och du blir inspirerad att påbörja nya saker. Flera vänförhållanden blir bara starkare. Känslor är i omlopp och du kan frestas att älta gamla minnen men försök så mycket du kan att fokusera på nuet och alla glädjeämnen som dyker upp och skapa nya minnen. Ett bra år helt klart.

 

Nr11
Livsväg 11

Det här blir ett spännande och bra år. Du får mycket inspiration men blir även testad i en del saker. Håller dina idéer? Håller du för en krävande situation? Snabba beslut kan du behöva ta under året när tillfälliga möjligheter dyker upp. Ta lärdom av tidigare misstag men låt dem inte göra att du bli osäker på dig själv.

 

Nr22
Livsväg 22

Många saker ska slutföras det här året som bjuder på många trevliga saker. Du kan åka på en eller flera resor, får uppleva spännande saker och det kan ibland innebära att ta hand om känslomässiga utmaningar, speciellt när grupper av människor är inblandade. Undvik att spela om stora pengar.

 

 

Nr33
Livsväg 33

Ett riktigt fantastiskt år. Det här är verkligen ditt år. Var modig, tro på dig själv och ta ansvar där så behövs. Det kan verka som om du får mycket gratis men ska du behålla det måste du göra något själv också. Bara den som kan ta hand om och uppskattar värdet av gåvorna får de här förmånerna.

 

 

Nr44
Livsväg 44

Året blir mer bra än dåligt. Du får möjlighet att se över din nuvarande situation och kan få skörda tidigare års sådd. Men skörden kan också innebära mer jobb och ansvar, det beror helt och hållet på vad det är för något.

Tagged with →  
Share →
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.