Räkna ut din Livsväg

Räkna ut din Livsväg – enkel metod

Hur räknar du ut din egen Livsväg?

Så här gör du:
Lägg ihop dina födelsesiffror, år + månad + dag
Ex: 1960 + 10 + 12 = 1+9+6+0+1+0+1+2 =  20 = 2+0 = 2. Din Livsväg är 2

En numerologi-regel är att alltid lägga ihop siffrorna tills det blir en enkelsiffra.
Undantag: Om summan blir en Mastersiffra dvs 11, 22, 33…osv så ska den behållas.

Varför?
Får du en Mastersiffra när du räknar ut din Livsväg innebär det att du bestämt dig för att göra något speciellt i det här livet. Det är ofta något utöver det vanliga som har betydelse för en större grupp av människor, fler än dig själv.

En kort beskrivning av vad de olika siffrorna står för:
1 = Skapande och kraft. Solen. Röd.
2 = Union och harmoni. Månen. Orange.
3 = Uttryck och skapande. Jupiter. Gul.
4 = Ordning och form. Uranus. Grön.
5 = Frihet och förändring. Merkurius. Turkos.
6 = Social medvetenhet. Venus. Blå.
7 = Intellektuell och andlig utveckling. Neptunus. Violett.
8 = Överflöd, materiell förverkligande och balans. Jorden. Grå.
9 = Universell medvetenhet. Mars. Ljust rosa.

Några Mastersiffror
11 = Inspiration och hög intuition.
22 = Inspirerat manifesterande.
33 = Inspirerat tjänande.
44 = Integrerad själ och kropp.

Vill du veta mer om din Livsväg och dina övriga siffror? Beställ ett Numerogram

 

Loading Facebook Comments ...

7 thoughts on “Räkna ut din Livsväg”

 1. Hej!
  Häftigt! Jag upptäckte just att jag är en 22:a, eftersom jag är född 1960.12.12 :-)! (22 = Inspirerat manifesterande). (2 = Union och harmoni. Månen. Orange).
  Har alltid trott att jag var en 4:a, vilket det ju blir om man slår ihop 2+2. (4 = Ordning och form. Uranus. Grön). Något som jag också har lärt mig mer än innan, vilket behövdes.
   
  Nu förstår jag lite mer varför jag har ett behov av att belysa orättvisor, och att förhoppningsvis hjälpa till att skapa en förändring! För mig är det också viktigt att skapa harmoni och balans mellan mig själv och andra, och mellan andra människor, på olika plan i olika sammanhang! Jag känner att jag blir så frustrerad över orättvisor eller obalanser så jag måste, eller åtminstone vill, GÖRA NÅGOT! För om ingen gör något blir inget gjort och ingen förändring sker! Men jag inser också att jag borde göra mycket mer, men att sticka ut näsan för mycket är jag lite rädd för! Men å andra sidan får man ju inte glömma att vara i harmoni själv, om man vill skapa harmoni omkring sig! Så jag har en del att jobba med!
   
  För många år sedan fick jag en numerologisk analys som var lika mångfacetterad och stämde lika bra, eller bättre, än ett horoskop. (Jag håller på med astrologi sen ca 30 år). Så det kan jag rekomendera, och ska nog göra en gång till tror jag.
  Finns det någon mer som har något att berätta så skulle det vara intressant att höra!
   
  Med vänliga hälsningar,
  Maria

 2. @MariaWO60 Kul att du hittade hit, Maria. Ja, numerologi är häftigt och jag tycker Mastersiffror är extra kul, kanske för att jag är en 11 själv. Håller du också på med astrologi? Jag har gjort det i ca 20 år, välkommen till min sida om astrologi. http://yourastrocoach.com/. Varma hälsningar Lena

 3. @Lena Ellingsson Ja, det är kul att se hur fint och bra du gjort din sida, och att du får kunder! Själv har jag inte på långa vägar kommit så långt.
  Ja, jag läste lite grann  om mastersiffror någon gång, men förstod väl inte allt och först nu fattade jag, och det var ju kul, och roligt att du är en 11:a :-). Det är väl därför du gör vad du gör antar jag :-)?
   
  Jag har tittat lite på din astrologisida, och ditt sätt att jobba låter intressant och är nytt för mig, så jag ska undersöka det lite mer tror jag. Jag lider av en obotlig nyfikenhet ;-D!
   
  Jag har ställt horoskop på vänner och vänners vänner, och det har jag fått jättebra respons för! Folk frågade om jag var medial, vilket jag inte trodde att jag var då. Jag började läsa astrologi när jag var 18 år, ca 1979, och fick mitt horoskop som jag ju ville förstå. Jag började lite lätt med svensk litteratur och blev bara mer och mer intresserad. Så jag köpte Robert Hands böcker och läste en hel del annat också. Jag har aldrig gått någon kurs utan drivits av mitt intresse, och av att se vilket vasst verktyg astrologin är. Men jag håller på med det mest för “husbehov” och andras glädje :-)!
   
  Den 19/10 1999 hände något annat häftigt även om det var jättejobbigt! Jag blev utbränd och fick en kundaliniresning. Jag antar att du har hört talas om det!? Eller….? Efter den kan jag kanalisera energi och har blivit lite medial. Men jag har injte börjar “jobba” med det heller, för jag behöver komma i balans och bli starkare själv, men jag hoppas jag kommer våga göra det en dag :-)!
  Det här blev långt som vanligt ;-D!
   
  Varma hälsningar tillbaka!
  Maria

 4. @Lena Ellingsson Ps: Såg nu att du skrivit på Facebook att 22 betyder manifestering av andlig medvetenhet! Då är det det jag ska göra! Det jag gör nu är att jag sprider medvetenhet om, och lär mig om obalanserna och orättvisorna i samhället och politiken. Jag är lite blyg för, eller hur jag ska uttrycka det, att gå ut helt öppet med min andlighet, mer än till vänner och andra intresserade. Är uppvuxen i en akademisk familj. DS 🙂

 5. @MariaWO60 Tack för ditt beröm om mina sidor. Har jobbat med mina åtta hemsidor i wordpress sedan i somras, med Anna Åbergs hjälp. Samlingssida är dock lenaellingsson.se (och lenaellingsson.com – på engelska).
   
  Du borde gå ut med din astrologi så länge som du har läst och jobbat med det. Robert Hand införskaffade jag med när de svenska böckerna började tryta. Det blev Planets in Transit och Planets in Composite. Men efter att ha hittat astrologisk psykologi, gick kurs i 5 år och paret Hubers böcker på engelska är de dem jag går efter när jag jobbar.
   
  Häftigt att du fick kundaliniresning och blev medial men synd att du blev utbränd. Men kanske var det det som var tvunget för att du skulle få uppleva det.. Har själv varit sjukskriven för utbrändhet och under den tiden utbildade jag mig till andlig och medial vägledare. Tänk att kroppen måste vägra vara med för att vi ska ta tag i våra liv och jobba med oss själva!
   
  Japp, manifestering av andlig medvetenhet är precis vad du ska göra. Skit i att du kommer från en akademisk familj. Ditt liv är ditt, du ska inte leva ett som förväntas av dig utan leva ett som du själv vill.
   
  Varma hälsningar Lena

 6. @Lena Ellingsson Ja, tack, du har så rätt, Lena! Det är flera som sagt det till mig må du tro! När jag ställer ett horoskop på någon så flyter det verkligen! Och jag har mycket att berätta om vad som händer vid en kundaliniresning, och kan ge  healning mm.
   Ja , dom böckerna har jag också :-)! Och du har ju också verkligen utbildat dig i många år, även om jag är självlärd.
   
  Ja, det var både härligt, och är härligt, att ha en aktiv kundalini! Men innan jag lärde mig att så att säga tämja och kanalisera den otroligt starka energin var det väldigt jobbigt också. Men jag hade hjälp av ett medium, och hade läst mycket om det innan som tur var. Hon sa faktiskt att jag hade bett om det på ett högre plan, vilket jag också insåg senare.
   
  Och ja, så många som blivit utbrända, -vilket jag fortfarande känner av- för att sedan finna sin väg, eller i alla fall varit tvungna lämna den vanliga påfrestande vägen med ett “vanligt” stressigt jobb!  Och visst, man blir ju tvungen att jobba med sig själv då, även om just jag hade tvingats göra det långt tidigare i 18-årsåldern.
   
  Ja, jag måste skita i vad andra tycker och tänker, för det finns ju också de som tycker att det jag gör är värdefullt och spännande! Och vågar du och andra, så ska väl jag också våga :-)!
   
  Verkligen jätteroligt att få kontakt med dig! Och din sida! Jag har blivit en insikt rikare! Tack :-)!
  Jag hoppas vi kan fortsätta att hålla kontakten :-)!
   
  Fler varma hälsningar!
  Maria

Comments are closed.

Shopping Cart